На територията на цялата област има засилено присъствие на полицейски патрули. те

...
На територията на цялата област има засилено присъствие на полицейски патрули. те
Коментари Харесай

Блокираха Пазарджик! Полицията дебне за избягалите...

На територията на цялата област има засилено наличие на полицейски патрули. те правят всеобщи инспекции на коли и техните водачи.  Предприетите ограничения са по отношение на избягалите през вчерашния ден  двама пандизчии от Софийския градски затвор. Предприели сме всички нужни ограничения, които са разпоредени от Министерството на вътрешните работи. Действията са на територията на цялата страна и имат за цел залавянето на двамата излягали пандизчии,заяви пред " Пазарджишка Марица "  Мирослав  Стоянов,говорителна ОДМВР-Пазарджик
По думите му всички налични полицейски екипи към ОД МВР-Пазарджик са на терен и са ситуирани по основни пътни сектори. Гражданите не трябва да се тормозят от това, че ще бъдат спирани и проверявани, защото задачата е да се намерят рецидивистите, добави Стоянов. Той предизвести  гражданите да алармират незабавно, ако виждат двамата мъже. По данни на полицията те са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция.

Припомняме,че през вчерашния ден към 15:45  двамата лишени от независимост са направили въоръжено нахлуване над чиновници от пандиза, след което са избягали.Издирването им ще продължи до тяхното залавяне.  Единият от избягалите пандизчии се споделя Владимир Стефанов. Той е рецидивист, наказан на 30 години отнемане от независимост за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама служители на реда. Другият избягал е Радослав Колев. Той също е рецидивист, като е наказан на 26 години затвор за ликвидиране. Двамата са били чакани от кола, като са били тежко въоръжени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР